NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ / NTO2003 - MESLEKİ YABANCI DİL II

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Otel de çalışanlar ve görevleriCareer Paths Hotel and Catering
2Welcoming Guests and Hotel Amenities Career Paths Hotel and Catering
3Family Friendly Hotels and Valet ServicesCareer Paths Hotel and Catering
4The Guest Room, Checking In and Meeting Restaurant StaffCareer Paths Hotel and Catering
5Rezervasyon Almak, Kahvaltı ve Bar HizmetleriCareer Paths Hotel and Catering
6Mutfak Personeli ve Mutfak EkipmanlarıCareer Paths Hotel and Catering
7Yiyecek Servis Ekipmanları ve Yiyecek HazırlığıCareer Paths Hotel and Catering
8Oda Rezervasyonu ve Sadakat ProğramlarıCareer Paths Hotel and Catering
9Rezervasyon Onayı ve Kat HizmetleriCareer Paths Hotel and Catering
10Kapı Görevlisi ve Oda tahliyesiCareer Paths Hotel and Catering
11Otelden Çıkış YapmakCareer Paths Hotel and Catering
12Havalimanı Transfer ve Misafir KarşılamaCareer Paths Hotel and Catering
13Menü ve Sipariş AlmaCareer Paths Hotel and Catering
14Oda Servisi ve ZiyafetCareer Paths Hotel and Catering