| 1 | Hammadde kontrolü yapmak. | [1]s:143-155 |
| 2 | Hammadde kontrolü yapmak. | [1]s:143-155 |
| 3 | Yardımcı malzeme ve aksesuar kontrolü yapmak. | [1]s:209-244 |
| 4 | Yardımcı malzeme ve aksesuar kontrolü yapmak. | [1]s:209-244 |
| 5 | Ürün kontrol yöntemlerini belirlemek. | [2]s:91-110, [3]s:204-209 |
| 6 | Ürün kontrol yöntemlerini belirlemek. | [2]s:91-110, [3]s:204-209 |
| 7 | Kesimhanede kontrol yapmak. | [2]s:66-76 |
| 8 | Kesimhanede kontrol yapmak. | [2]s:66-76 |
| 9 | Üretimde kontrol. | [2]s:77-82 |
| 10 | Üretimde kontrol. | [2]s:77-82 |
| 11 | Sevkiyat kontrolü. | [2]s:199-217 |
| 12 | Sevkiyat kontrolü. | [2]s:199-217 |
| 13 | Kalite kontrol sonuçlarını değerlendirmek. | [2]s:110-153, 195 |
| 14 | Kalite kontrol sonuçlarını değerlendirmek. | [2]s:110-153, 195 |