| 1 | Proje tasarlama ve planlamanın temel kavramları | [1] p 3-8 | 
				| 2 | Proje ve fizibilite etütlerinin incelemesi | [1] p 8-13 | 
				| 3 | Hayvansal ürün projelerinin hazırlanması | [1] p 13-26 | 
				| 4 | Yönetim ve düzenin planlanması | [1] p 26-28 | 
				| 5 | Proje kapasitesi ve yatırımının belirlenmesi | [1] p 24-28 | 
				| 6 | Örneklerle projelerin araştırılması | [1] p 28-30 | 
				| 7 | Hayvansal ürün projelerinin teknik açıdan değerlendirilmesi | [1] p 29-30 | 
				| 8 | Hayvansal ürün projelerinin ekonomik açıdan değerlendirilmesi | [1] p 30-31 | 
				| 9 | Proje masrafları | [1] p 31-35 | 
				| 10 | Proje geliri | [1] p 35-36 | 
				| 11 | Kar ve maliyet oranı | [1] p 35-36 | 
				| 12 | Küçükbaş hayvancılık projeleri | [1] p 60-65 | 
				| 13 | Sığırcılık projeleri | [1] p 81-87 | 
				| 14 | Hayvancılık projelerinin genel değerlendirilmesi | [1] p 114-129 |