| 1 | Fonsiyonel gıda nedir? Fonksiyonel gıdanın sınıflandırılması | [1] ; [2] | 
				| 2 | Probiyotik bakteriler, prebiyotikler, sinbiyotikler | [1] | 
				| 3 | Probiyotik bakteriler, prebiyotikler, sinbiyotikler | [1] | 
				| 4 | Omega Yağ asitleri (n-3 Çoklu Doymamış Yağ Asitleri, Tekli Doymamış Yağ Asitleri, Konjuge Linoleik Asit) | [1]; [2] | 
				| 5 | Biyoaktif bileşenler (Fitokimyasallar, Polifenoller, Flavonoidler, Biyoaktif peptidler) | [3]; [10] | 
				| 6 | Biyoaktif bileşenler (Fitokimyasallar, Polifenoller, Flavonoidler, Biyoaktif peptidler) | [4]; [10] | 
				| 7 | Biyoaktif bileşenler (Fitokimyasallar, Polifenoller, Flavonoidler, Biyoaktif peptidler) | [4]; [10] | 
				| 8 | Fonksiyonel su ürünleri | [4]; [10] | 
				| 9 | Fonksiyonel et üretimi | [5] | 
				| 10 | Fonksiyonel et üretimi | [5]; [9] | 
				| 11 | Fonksiyonel süt ürünleri | [6] | 
				| 12 | Bal ve arıcılık ürünleri | [6] | 
				| 13 | Konjuge Linoleik Asitce zenginleştirilmiş yumurta, Vitamince zenginleştirilmiş yumurta, Mineral maddelerce zenginleştirilmiş yumurta | [7]; [8] | 
				| 14 | Fonksiyonel gıdalar ve sağlıkla ilişkisi, yasal düzenlemeler | [7]; [8] |