| 1 | Giriş, sürdürülebilir kümes hayvancılığında mevcut problemler | [1] s 1-36 | 
				| 2 | Türkiye ve dünyada piliç eti sektörünün karşılaştırılması | [4] s 1-28 | 
				| 3 | Kümes hayvanları biyolojisi, sınıflandırılması | [5] s 1-18 | 
				| 4 | Kas metabolizması ve kümes hayvanları eti kalitesi. Kas Fiber Tipi ve Et Kalitesi | [6] s 82-86; [7] s 219-229 | 
				| 5 | Piliç etinin fiziksel ve kimyasal özellikleri | [1] s 150; [5] s 451-465 | 
				| 6 | Mezbaha ve tesis gereksinimleri | [5] s 69-78 | 
				| 7 | Kesim işlemleri ve ekipmanları | [5] s 79- 100 | 
				| 8 | Kesim öncesi uygulanan işlemler ve karkas kalitesine etkileri | [1] s 281; [5] s 45-67 | 
				| 9 | Kesim sonrası uygulanan işlemler ve karkas kalitesine etkileri | [2] s 281-289 | 
				| 10 | Kümes hayvanları karkasının değerlendirilmesi ve kesimi | [5] s 101-106; [3] s 1-52 | 
				| 11 | Helal bakış açısıyla gıda üretimi | [5] s 183-215 | 
				| 12 | Çiğ kanatlı etinin besin içeriği ve kimyasal kompozisyonu | [5] s 467-489 | 
				| 13 | Sanitasyon ve güvenlik | [5] s 631- 772 | 
				| 14 | Koruma: soğutma ve dondurma | [5] s 217-418 |