| 1 | Karma yemin tarihçesi | [1] s 6-11 | 
				| 2 | Karma yemin tanımı ve üstünlükleri, karma yem üretiminde sürdürülebilirlik | [1] s 1-6 | 
				| 3 | Karma yem üretiminde kullanılan hammaddeler ( dane yemler, kök yumru yemler, endüstri yan ürünleri) | [2] s 135-229; [3] s 24-42; [5] s 128-178 | 
				| 4 | Karma yem üretiminde kullanılan hammaddeler (Hayvansal kökenli yemler, Yem katkı maddeleri) | [2] s 233-257; [3] s 42-62; [5] 193-205, 275-317 | 
				| 5 | Karma yem fabrikalarının kuruluş yerinin belirlenmesi ve çalışma tekniği | [1] s 17-23 | 
				| 6 | Karma yem fabrikalarında yem alımı, tartım ve silolama | [1] s 25-37 | 
				| 7 | Öğütme | [1] s 52-84 | 
				| 8 | Karıştırma | [1] s 86-98 | 
				| 9 | Pelet yem üretimi ve ambalajlama | [1] s 100-141 | 
				| 10 | Karma yemin niteliğini etkileyen etmenler | [1] s 146-152 | 
				| 11 | Karma yemde dehomojenizasyon | [1] s 158-165 | 
				| 12 | Karma yemler ve yem hammaddelerinin depolanması | [1] s 169-183; [5] s 363-365 | 
				| 13 | Karma yem üretiminde formülasyon | [1] s 189-200 | 
				| 14 | Karma yem kalite analizleri | [5] s 382- 405 |