| 1 | Laboratuvar hayvanlarının seçimi | [1] s 1-6 | 
				| 2 | Laboratuvar hayvanlarının üretimi ve kalkınma ilişkileri | [2] s 30-41 | 
				| 3 | Laboratuvar hayvanları | [1] s 34-246 | 
				| 4 | Köpek yetiştiriciliğinin önemi ve köpek ırkları | [1] s 34-76 | 
				| 5 | Fare yetiştiriciliğinin önemi, üretim ve fare ırkları | [1] s 179-200 | 
				| 6 | Tavşan yetiştiriciliğinin önemi, üretim ve tavşan ırkları | [1] s 106-140 | 
				| 7 | Kurbağa ırkları ve deney teknikleri | [1] s 244-246 | 
				| 8 | Besinsel gereksinimler | [2] s 50-55 | 
				| 9 | Hayvan kalite kontrolü | [2] s 65-70 | 
				| 10 | Laboratuvar hayvanlarının taşınması ve nakliyesi | [2] s 114-118 | 
				| 11 | Laboratuvar hayvanlarında ötenazi | [1] s 246-250 | 
				| 12 | Postmortem malzemeler ve karkas imhası | [1] s 250-252 | 
				| 13 | Personel gereksinimi ve nitelikleri | [2] s 698-102 | 
				| 14 | hayvan deneylerinin planlanması ve değerlendirilmesi | [2] s 129-135 |