| 1 | Kanatlı yetiştiriciliğinde gelişmeler | [1] s 1-36; [2] s 1-40 | 
				| 2 | Tavuk ırkları ve hibridler | [1] s 40-79; [2] s 43-71 | 
				| 3 | Tavuğun biyolojik yapısı | [1] s 80-108; [2] s 73-130 | 
				| 4 | Tavuk ürünleri | [1] s 110-163 | 
				| 5 | Embriyo gelişimi ve kuluçka | [1] s 166-206 | 
				| 6 | Yumurtanın besinsel kompozisyonu | [2] s 140-168 | 
				| 7 | Kuluçkahaneler | [1] s 208-261; [2] s 199-229 | 
				| 8 | sürdürülebilir Tavuk yetiştirme | [1] s 162-289; [2] s 441-550 | 
				| 9 | Tavuk besleme | [1] s 405-558 | 
				| 10 | Kanatlı hayvan hastalıkları | [1] s 561-630 | 
				| 11 | Yavru kalitesi | [2] s 407-421 | 
				| 12 | Gaga ve tırnak kesimi | [2] s 423-439 | 
				| 13 | kuluçkahane problemlerini etkileyen faktörler | [2] s 269-344 | 
				| 14 | Tavuk ve tavuk ürünlerinin pazarlanması | [3] s 53-57 |