| 1 | 1. Laboratuvarda çalışma prensipleri | [6] p 5-16 | 
				| 2 | 2. Solüsyonların hazırlanması | [1] p 106-120 | 
				| 3 | 3. Yemlerde kuru madde ve kül analizi | [1] p 121-124 | 
				| 4 | 4. Yemlerde ham protein ve ham yağ analizi | [1] p 124-130 | 
				| 5 | 5. Yemlerde lif analizi | [1] p 125-128 | 
				| 6 | 6. Yemlerde lif analizi | [1] p 129-132 | 
				| 7 | 7. Yemlerde NDF analizi | [1] p 133-136 | 
				| 8 | 8. Yemlerde ADF ve ADL analizi | [1] p 133-138 | 
				| 9 | 9. Kanda biyokimyasal analizler | [4] p 26-59, [5] p 202-206 | 
				| 10 | 10. Süt analizi | [2] p 9-28 | 
				| 11 | 11. Süt analizi | [2] p 9-28 | 
				| 12 | 12. Et analizi | [3] p 11-32 | 
				| 13 | 13. Yumurta analizi | [3] p 36-46 | 
				| 14 | 14. Bal analizi | [3] p 47-54 |