| 1 | Polinasyonun önemi ve tanımlanması | [1]s:1-315, [2] s: 480-530 | 
				| 2 | Bitkilerin polinasyon gereksinimleri | [4]s: 1-2 | 
				| 3 | Polinatör böcek türleri | [1] s:2-4, [2] s: 480-525 | 
				| 4 | Böcek polinasyon ihtiyacının belirlenmesi | [4] s:5-8, [1] s: 1-15 | 
				| 5 | Sebze üretiminde arıların önemi | [1] s: 5-300 | 
				| 6 | Arıların bitkileri ziyaret tercih nedenleri | [2] s: 480-520 | 
				| 7 | Önemli nektar kaynakları | [3] s: 1-30, [2] s:1-10 | 
				| 8 | Affecting factor for productivity of nectar | [1] s:1-30, [3] s: 1-10, [4] s: 1-10 | 
				| 9 | ara sınav |  | 
				| 10 | Polinasyon için arıların avantajları ve dezavantajları | [1] s:1-30, [4] s:1-10, [5] s: 3-15 | 
				| 11 | Polinasyon için bal arılarının dezavantajları | [5] s: 8-20 | 
				| 12 | İnsan yaşamında bal arılarının önemi | [1] s: 10-35 | 
				| 13 | Meyve üretiminde bal arılarının yeri ve önemi | [1] s: 250-315, [5] s: 20-30 | 
				| 14 | Polen verimini etkileyen faktörler | [3] s: 1-30 | 
				| 15 | Bal arılarının tanıma davranışı | [4] s:16-20 |