| 1 | 1. Soya, kolza, ayçiçeği. aspir gibi yağlı tohum bitkilerinin üretim verileri, hayvan ve insan beslenmesindeki rolleri,  endüstriyel ham madde olarak kullanımı | [1] p  5-22 | 
				| 2 | 2. Soya, kolza, ayçiçeği. aspir gibi yağlı tohum bitkilerinin bitkisel ve ekolojik özellikleri, yetiştirme teknikleri | [1] 3, 2-64 | 
				| 3 | 3. Soya, aspir, kolza, ayçiçeği gibi yağlı tohumların hasat sonrası fizyolojileri, depolama koşulları | [1] p 65-82 | 
				| 4 | 4. Patates, tatlı patates, hayvan pancarı ve şeker pancarı gibi nişasta-şeker bitkilerinin üretim verileri, hayvan ve insan beslenmesindeki rolü, endüstriyel ham madde olarak kullanılması, bitkisel ve ekolojik özellikleri | [2] p 6-28 | 
				| 5 | 5. Patates, tatlı patates, hayvan pancarı ve şeker pancarı gibi nişasta-şeker bitkilerinin  yetiştirme teknikleri, hasat sonrası fizyolojisi, depolama koşulları | [2] p 35-59, [3] p 28-53 | 
				| 6 | 6. Pamuk ve diğer lif bitkilerinin tekstil endüstrisi için önemi  ve ekolojik istekleri ve yetiştirme teknikleri | [4] p 43-58, [6] p 56-71 | 
				| 7 | 7. Kültürel uygulamaların lif gelişimi ve kalitesi üzerine etkileri, hasat ve yetiştirme işlemleri ve standardizasyonlar | [5] p 34-61 | 
				| 8 | 8. Tahıl ve baklagillerin hayvan ve insan beslenmesindeki önemi, endüstriyel ham madde olarak kullanımı, | [7] p 30-47 | 
				| 9 | 9. Tahıl ve baklagillerin bitkisel ve ekolojik özellikleri ve yetiştirme teknikleri | [8] p 68-82 | 
				| 10 | 10. Tahıl ve yemeklik baklagillerin hasat sonrası fizyolojileri ve depolama koşulları | [9] p 76-91 | 
				| 11 | 11.Tahıl ve yemeklik baklagillerin hasat sonrası fizyolojileri ve depolama koşulları | [9] p 76-91 | 
				| 12 | 12. Tıbbi ve Aromatik bitkilerin önemi ve sınıflandırılması | [10] p 53-74 | 
				| 13 | 13. Tıbbi ve aromatik bitkilerin genel yetiştirme teknikleri, kurutma ve depolama koşulları | [11] p 67-83 | 
				| 14 | 14. Tıbbi ve aromatik bitkilerin ikincil maddeleri, uçucu yağ asitleri bileşenleri | [12] p 73-92 |