| 1 | 1. Yemlerin tanımı ve sınıflandırılması, yem değerini etkileyen faktörler. | [1] p 1-23; [3] p 1-11; | 
				| 2 | 2.  Kabayemler ve sınıflandırılması (çayır ve meralar) | [2] p 12-18 [3] p 12-39 | 
				| 3 | 3. Yeşil yemler | [2] p 18-33; [1] p 24-70 | 
				| 4 | 4. Kuru kaba yemler | 3] p 57-71 | 
				| 5 | 5. Kuru otlar ve saman genel karakteristikleri ve önemleri | [2] p 43-47 | 
				| 6 | 6. Silaj yemleri, sınıflandırılmaları, avantajları, silo tipleri | [2] p 193-207; [3] p 72-78 | 
				| 7 | 7. Silaj ve silaj biyokimyası | [2] p 203-25; [3] p 78-107 | 
				| 8 | 8. Silajın besin değeri, kalitesi vekarakteristikleri | [2] p 236-246 | 
				| 9 | 9. Köklü ve yumrulu kaba yemler | [2] p 35-39; [3] p 108-115 | 
				| 10 | 10.Konsantre yemler (taneler) | [2] p 55-76; [3] p 128-143 | 
				| 11 | 11. Konsantre yemler (endüstriyel yan ürünler) | [1] p 181-229; [2] p 77-101; [3] p 144-178 | 
				| 12 | 12. Yem yağları, yem katkı  maddeleri | [2] p 103-110; 137-157 | 
				| 13 | 13. Karma yemler | [2] p 112-124 | 
				| 14 | 14. Karma yem teknolojisi ve sürdürülebilirlik | [3] p 346-365 |