| 1 | Sürü sağlıklı ve üretim yönetimi programları | [1] s 3 | 
				| 2 | Sürü sağlığı ve üretim programlarının prensipleri | [1] s 3-4 | 
				| 3 | Sürü sağlığı hedefleri ve üretim yönetimi programları | [1] s 4-9 | 
				| 4 | Sürü sağlığı ve üretim yönetimi hizmetlerinde sistematik stratejiler: protokol | [1] s 10-12 | 
				| 5 | Veri inceleme | [1] s 30-31 | 
				| 6 | Klinik muayene | [1] s 31-32 | 
				| 7 | Hastalık oluşumu | [1] s 43-44 | 
				| 8 | Tanı testleri değerlendirilmesi | [1] s 44-46 | 
				| 9 | Yetiştirme değişimlerinin izlenmesi | [1] s 75-170 | 
				| 10 | Sütten kesilme periodunun izlenmesi | [1] s 170-202 | 
				| 11 | Süt üretiminin izlenmesi | [1] s 273-282 | 
				| 12 | Üreme performansını izleme | [1] s 283-350 | 
				| 13 | Meme sağlığının izlenmesi | [1] 351-426 | 
				| 14 | Ayak sağlığının izlenmesi | [1] s 427-472 |