| 1 | Dersin yürütülme biçimi üzerine genel bir bilgilendirme | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |
| 2 | Ürün fotoğrafçılığına ilişkin temel fotoğraf bilgilerinin verilmesi ışık ve rengin kullanımı | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |
| 3 | Ürün fotoğrafçılığında kurgulama kavramının anlatılması | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |
| 4 | Fotoğrafında sosyal medya ve dijital platformların incelenmesi | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |
| 5 | Ürün fotoğrafçılığı temel bilgilerinin uygulanması | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |
| 6 | Ürün fotoğrafçılığı temel bilgilerinin uygulanması | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |
| 7 | Ürün fotoğrafçılığı temel bilgilerinin uygulanması | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |
| 8 | Yiyecek fotoğrafçılığı uygulamalarının yapılması | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |
| 9 | Moda ve giyim ürünleri fotoğrafçılığı uygulamalarının yapılması | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |
| 10 | Teknoloji ürünleri fotoğrafçılığı uygulamalarının yapılması | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |
| 11 | Post-Prodüksiyon işlemleri için yazılım programına geçilmesi | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |
| 12 | Uygulama çalışmasının yapılması | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |
| 13 | Uygulama çalışmasının değerlendirilmesi | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |
| 14 | Uygulama çalışmasının sonuçlandırılması | Ders Kitabı / Diğer Yazılı ve Görsel Kaynaklar |