1 | Gıda Kimyasına Giriş, Sürdürülebilir Çevre, Beslenme ve Sağlık İlişkisi | 1 |
2 | Suyun Yapısı ve Gıdalarda Bulunan Su | 1 |
3 | Suyun Vücuttaki Görevleri | 1 |
4 | Karbonhidratların Sınıflandırılması, Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri | 1 |
5 | Karbonhidrat Reaksiyonları | 1 |
6 | Karbonhidratların Vücuttaki Görevleri ve Karbonhidrat Kaynakları | 1 |
7 | Proteinlerin Yapısı ve Sınıflandırılması | 1 |
8 | Proteinlerin Fonksiyonel Özellikleri | 1 |
9 | Proteinler ve Beslenme | 1 |
10 | Lipidlerin Kimyasal Yapısı ve Sınıflandırılması | 1 |
11 | Lipidlerde Meydana Gelen Reaksiyonlar ve Kalite İndeksleri | 1 |
12 | Gıdalarda Bulunan Lipidler ve Fonksiyonları | 1 |
13 | Vitaminlerin Sınıflandırılması ve Beslenmedeki Önemi | 1 |
14 | Minerallerin Sınıflandırılması ve Beslenmedeki Önemi | 1 |