BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ / GKK2006 - BAL VE ŞEKERLİ ÜRÜNLERİN ANALİZLERİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
13222222        
2 111111        
34222224        
41555553        
5 122231        
6   5554        
72   33         
83    44        
9 555543        
10 11121         
114    33        
125333345        
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BOR MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ / GKK2006 - BAL VE ŞEKERLİ ÜRÜNLERİN ANALİZLERİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Kaliteli bir balın özelliklerini tanımlar.
2Bal ve diğer şekerli ürünlerde duyusal analizleri yürütür.
3Bal ve diğer şekerli ürünlerde fiziksel analizleri yapar.
4Bal ve diğer şekerli ürünlerde kimyasal analizleri gerçekleştirir.
5Bal ve diğer şekerli ürünlerde mikrobiyolojik analizleri yürütür.
6Kalite analizlerinin sonuçlarını değerlendirir.
7Bal ve şekerli ürünlerde yapılan taklit ve tağşişleri tespit edip değerlendirir.