| 1 | Süt ve Ürünlerinde Fiziksel ve Kimyasal Analizler İçin Numune Alma. Süt ve Ürünlerinden Mikrobiyolojik Analiz İçin Numune Alma | 1 |
| 2 | Çiğ Sütlerde Duyusal Analizler. Koruyucu ve Nötralize Edici Madde Tayini | 1 |
| 3 | Koruyucu ve Nötralize Edici Madde Tayini. Çiğ Sütlerde Kirlilik Testi | 1 |
| 4 | Sütte Antibiyotik ve İnhibitör Madde Aranması | 1 |
| 5 | Çiğ Sütte Asitlik Tayini | 1 |
| 6 | Çiğ Sütte Yoğunluk Tayini. Çiğ Sütte Kuru Madde Tayini | 1 |
| 7 | Çiğ Sütte Yağ Tayini | 1 |
| 8 | Sütte Özgül Ağırlık Tayini. Sütte Protein Tayini | 1 |
| 9 | Sütte Protein Tayini. Sütlerde Homojenizasyon Kontrolü | 1 |
| 10 | Sütlerde Isıl İşlem Kontrolü | 1 |
| 11 | Peynirde Duyusal Analizler | 1 |
| 12 | Peynirde Fiziksel Analizler | 1 |
| 13 | Peynirde Kimyasal Analizler | 1 |
| 14 | Peynirde Kimyasal Analizler | 1 |