| 1 | Gıda sektörü hakkında bilgiler | 1 |
| 2 | Yeni ürün konusuna giriş | 1 |
| 3 | Ürün talebini etkileyen faktörler | 1 |
| 4 | Ürün geliştirme aşamaları | 1 |
| 5 | Yeni ürün optimizasyonunda gıda bileşeninin rolü | 1 |
| 6 | Yeni ürün optimizasyonunda katkı maddeleri | 1 |
| 7 | Duyusal testler ve önemi | 1 |
| 8 | Yeni ürünlerin ambalajlanması | 1 |
| 9 | Yeni ürün fiyatlandırma ve pazarlama | 1 |
| 10 | Yeni ürünlerde raf ömrü çalışmaları | 1 |
| 11 | Yeni ürün sunumu | |
| 12 | Yeni ürün sunumu | |
| 13 | Yeni ürün sunumu | |
| 14 | Yeni ürün sunumu değerlendirme | |