| 1 | Meyve ve sebzelerin bileşimi | 1 |
| 2 | Meyve ve sebzelerin bileşimi | 1 |
| 3 | Meyve ve sebzelerin işlenmeleri sırasında oluşan başlıca değişimler | 1 |
| 4 | Meyve ve sebzelerin işlenmeleri sırasında oluşan başlıca değişimler | 1 |
| 5 | Meyve ve sebzelerin soğukta muhafazası | 2 |
| 6 | Meyve ve sebzelerin dondurularak muhafazası | 2 |
| 7 | Konserve üretim teknolojisi | 2 |
| 8 | Salça üretim teknolojisi | 2 |
| 9 | Meyve ve sebzelerin kurutularak muhafazası | 2 |
| 10 | Reçel üretim teknolojisi | 2 |
| 11 | Reçel üretim teknolojisi | 2 |
| 12 | Meyve suyu üretim teknolojisi | 1 |
| 13 | Meyve suyu üretim teknolojisi | 1 |
| 14 | Meyve sebzelerde ve ürünlerinde kalite kontrol, sürdürülebilir üretim teknolojileri. | 1, 2 |