| 1 | Tahılların sınıflandırılması ve tanımlamalar, Tahıl danesinin yapısı | 1,2,3,5 |
| 2 | Tahılların depolanması | 1,2,3,5 |
| 3 | Buğday öğütme teknolojisi | 1,2,3,5 |
| 4 | Diğer tahıllar | 1,2,3,5 |
| 5 | Tahılların kimyasal bileşimi; Nişasta | 1,2,3,5 |
| 6 | Tahılların kimyasal bileşimi; Proteinler; Diğer bileşenler | 1,2,3,5 |
| 7 | Bulgur üretim teknolojisi | 1,2,3,5 |
| 8 | Hamur reolojisi | 1,2,3,5,6 |
| 9 | Ekmek üretim teknolojisi I | 1,2,3,5 |
| 10 | Ekmek üretim teknolojisi II | 1,2,3,5 |
| 11 | Makarna üretim teknolojisi | 1,2,3,5 |
| 12 | Yumuşak buğday ürünleri (bisküvi, kek ve kraker) üretim teknolojisi | 1,2,3,5 |
| 13 | Kahvaltılık tahıllar üretim teknolojisi | 1,2,3,5 |
| 14 | Tahıl ve ürünlerinde kalite kontrol | 4,5,6 |
 | Loading… |
   |