| 1 | Enzimolojiye giriş | [1]sf. 1-7 |
| 2 | Enzimlerin önemi, kimyasal yapısı ve fonksiyonları | [1]sf. 8-14 |
| 3 | Enzimlerin sınıflandırılması ve önemli enzim grupları | [1]sf. 15-20 |
| 4 | Enzimlerin kinetikleri | [1]sf. 21-27 |
| 5 | Enzimlerin kinetikleri | [1]sf. 28-34 |
| 6 | Aktivasyon ve inhibisyon | [1]sf. 35-41 |
| 7 | Enzimlerin kaynakları ve üretilmeleri | [1]sf. 42-48 |
| 8 | Enzim ekstraksiyon ve saflaştırma teknikleri | [1]sf. 49-55 |
| 9 | Enzim aktivitesinin belirlenmesi | [1]sf. 56-62 |
| 10 | Enzim immobilizasyonu | [1]sf. 63-68 |
| 11 | Gıda sanayi ve diğer endüstri dallarında kullanılan enzimlerin özellikleri | [1]sf. 69-74 |
| 12 | Gıda sanayi ve diğer endüstri dallarında kullanılan enzimlerin özellikleri | [1]sf. 75-80 |
| 13 | Gıda uygulamaları | [1]sf. 81-86 |
| 14 | Gıda uygulamaları | [1]sf. 87-93 |