DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ / DİŞ HEKİMLİĞİ / DHF4022 - DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN DÜNYA MUTFAKLARI YEME İÇME VE GURME KÜLTÜRÜ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Dünya mutfak kültürüGisslen, Wayne. (2012). Professional Baking. ISBN 978-1-118-08374-1Temel Mutfak Teknikleri.
2Fransız mutfağıGisslen, Wayne. (2012). Professional Baking. ISBN 978-1-118-08374-1Temel Mutfak Teknikleri.
3İtalyan mutfağıGisslen, Wayne. (2012). Professional Baking. ISBN 978-1-118-08374-1Temel Mutfak Teknikleri.
4İspanyol mutfağıGisslen, Wayne. (2012). Professional Baking. ISBN 978-1-118-08374-1Temel Mutfak Teknikleri.
5Balkan mutfağı Gisslen, Wayne. (2012). Professional Baking. ISBN 978-1-118-08374-1Temel Mutfak Teknikleri.
6İngiliz mutfağıGisslen, Wayne. (2012). Professional Baking. ISBN 978-1-118-08374-1Temel Mutfak Teknikleri.
7İskandinav mutfağıGisslen, Wayne. (2012). Professional Baking. ISBN 978-1-118-08374-1Temel Mutfak Teknikleri.
8Rus mutfağıGisslen, Wayne. (2012). Professional Baking. ISBN 978-1-118-08374-1Temel Mutfak Teknikleri.
9Orta ve Kuzey Amerika mutfağıGisslen, Wayne. (2012). Professional Baking. ISBN 978-1-118-08374-1Temel Mutfak Teknikleri.
10Meksika mutfağıGisslen, Wayne. (2012). Professional Baking. ISBN 978-1-118-08374-1Temel Mutfak Teknikleri.
11Güney Amerika ülkeleri mutfağıGisslen, Wayne. (2012). Professional Baking. ISBN 978-1-118-08374-1Temel Mutfak Teknikleri.
12Japon mutfağıGisslen, Wayne. (2012). Professional Baking. ISBN 978-1-118-08374-1Temel Mutfak Teknikleri.
13Güney Kore mutfağıGisslen, Wayne. (2012). Professional Baking. ISBN 978-1-118-08374-1Temel Mutfak Teknikleri.