| 1 | Üretim kavramı, üretim faaliyetleri, üretim faktörleri | Ekonominin Temelleri Prof.Dr. Besim ÜSTÜNEL |
| 2 | Üretim Yöntemi, Üretim yönteminin Planlanması için gerekli Bilgiler | Ekonomi Doç..Dr. Tevfik PEKİN |
| 3 | Sığır Ham Derilerinin Sınıf Özellikleri, Dana Ham derilerinin Sınıf Özellikleri | Deri standartları ders notları E.Ü. Ziraat Fakültesi Deri ve Lif Teknolojisi Ana Bilim Dalı |
| 4 | Küçükbaş Ham deriler ve Sınıf Özellikleri | Deri standartları ders notları E.Ü. Ziraat Fakültesi Deri ve Lif Teknolojisi Ana Bilim Dalı |
| 5 | Ham derilerin Konservasyon öncesi işlemleri ve Konservasyonu | Ham derilerin konservasyonu ders notları E.Ü. Ziraat Fakültesi Yayınları |
| 6 | Konservasyon yöntemleri | Ham derilerin konservasyonu ders notları E.Ü. Ziraat Fakültesi Yayınları |
| 7 | Deri üretiminde değişken faktörler | Uygulamalı Dericilik I ders notları Yard. Doç.Dr. Altan AFŞAR |
| 8 | Deri alt işlemleri | Uygulamalı Dericilik I ders notları Yard. Doç.Dr. Altan AFŞAR |
| 9 | Al t işlem basamaklarının kısaca tanıtılması | |
| 10 | Al t işlem basamaklarının kısaca tanıtılması | Uygulamalı Dericilik I ders notları Yard. Doç.Dr. Altan AFŞAR |
| 11 | Deri üretiminde kulanılacak olan suyun özellikleri | Uygulamalı Dericilik I ders notları Yard. Doç.Dr. Altan AFŞAR |
| 12 | Sularda sertlik ve su sertliğini giderme yöntemleri | Uygulamalı Dericilik I ders notları Yard. Doç.Dr. Altan AFŞAR |
| 13 | Su sertliğinin işlem basamaklarına etkisi | Uygulamalı Dericilik I ders notları Yard. Doç.Dr. Altan AFŞAR |
| 14 | Su sertliğinin işlem basamaklarına etkisi | Uygulamalı Dericilik I ders notları Yard. Doç.Dr. Altan AFŞAR |