TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ / BİTKİSEL ÜRETİM VE TEKNOLOJİLERİ / BUT4055 - PROTECTED HORTICULTURE CULTIVATION

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Örtü altı yetiştiriciliğe giriş1,2,3
2Örtü altı yetiştiriciliğinde yer seçimi1,2,3
3Sera yapısı, örtü, ışık ve enerji1,2,3
4İklimsel faktörlerin bitki büyüme ve gelişmesine etkisi1,2,3
5Sera üretim yöntemleri1,2,3
6Örtü altı yetiştiriciliğinde topraksız kültür1,2,3
7Örtü altı yetişriciliğinde kültürel uygulamalar1,2,3
8Örtü altı yetiştiriciliğinde organik tarım1,2,3
9Örtü altı yetiştiriciliğine gübreleme-I1,2,3
10Örtü altı yetiştiriciliğine gübreleme-II1,2,3
11Örtü altı yetiştiriciliğinde ekonomi1,2,3
12Örtü altı yetiştiriciliğinde domates üretimi1,2,3
13Örtü altı yetiştiriciliğinde biber üretimi1,2,3
14Örtü altı yetiştiriciliğinde çilek üretimi1,2,3