| 1 | Sebzecilikte fide ile üretimin nedenleri, ülkemizdeki fide üretiminin durumu, Fide üretimini etkileyen faktörler | 1,2,3 |
| 2 | Fidesi ile üretilen sebze türleri ve fide üretim yöntemleri | 1,2,3 |
| 3 | Yazlık sebze türlerinde fide üretimi | 1,2,3 |
| 4 | Kışlık sebze türlerinde fide üretimi | 1,2,3 |
| 5 | Kaliteli fide elde edilmesinde gerekli uygulamalar | 1,2,3 |
| 6 | Fidelerde aşılama | 1,2,3 |
| 7 | ARA SINAV | |
| 8 | Türkiye ve dünyada fidan yetiştiriciliğinin durumu ile ekonomik önemi | 1,2,3 |
| 9 | Meyve fidanı üretim yöntemleri ve fidanlıklarda bulunması gereken tesisler | 1,2,3 |
| 10 | Çöğür anaçları ve üretim yöntemleri | 1,2,3 |
| 11 | Vegetatif üretim yöntemleri ve klon anaçları | 1,2,3 |
| 12 | Fidan üretiminde kullanılan aşı yöntemleri | 1,2,3 |
| 13 | Bazı meyve türlerinde fidan üretimi | 1,2,3 |
| 14 | FİNAL | |
 | Loading… |
   |