TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ / BİTKİSEL ÜRETİM VE TEKNOLOJİLERİ / BUT3035 - SUBTROPICAL AND BERRY FRUITS

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Turunçgil tür ve çeşitleri, botanik ve fizyolojik özellikler, tarımsal üretim ve uygulamaların doğal dengeyi sürdürülebilirlik açısından nasıl etkilediği konusuSubtropik İklim Meyve Türleri 1,2,3.
2Turunçgil tür ve çeşitleri, botanik ve fizyolojik özelliklerSubtropik İklim Meyve Türleri 1,2,3.
3Turunçgil tür ve çeşitleri, botanik ve fizyolojik özelliklerSubtropik İklim Meyve Türleri 1,2,3.
4Zeytin yetiştiriciliğiSubtropik İklim Meyve Türleri 1,2,3.
5Trabzon hurması ve kivi yetiştiriciliğiSubtropik İklim Meyve Türleri 1,2,3.
6Diğer subtropik meyvelerSubtropik İklim Meyve Türleri 1,2,3.
7ARA SINAV 
8Çilek yetiştiriciliğiYılmaz, H., 2009. Çilek, Hasad Yayıncılık, 348s, İstanbul.
9Çilek yetiştiriciliğiYılmaz, H., 2009. Çilek, Hasad Yayıncılık, 348s, İstanbul.
10Ahududu ve Böğürtlen yetiştiriciliğiOnur, C., 1996. Ahududu Yetiştiriciliği, 92 s, Antalya.
11Maviyemiş yetiştiriciliğiSubtropik İklim Meyve Türleri 1,2,3.
12Frenk ve bektaşi üzümü yetiştiriciliğiSubtropik İklim Meyve Türleri 1,2,3.
13Diğer bazı üzümsü meyveler yetiştiriciliğiSubtropik İklim Meyve Türleri 1,2,3.
14FİNAL