| 1 | Sürdürülebilir tarım, Bitkisel üretim ve Hayvansal üretim kavramları, tarihçesi ve ekonomideki yeri | [2] s. 161-180 |
| 2 | Sürdürülebilir hayvansal üretim sistemleri | [2] s. 161-180 |
| 3 | Taksonomi, hayvan tür ve ırkı | [2] s. 161-180 |
| 4 | Hayvanlarda üreme ve evcilleştirme | [2] s. 161-180 |
| 5 | Süt ve Süt hayvancılığı | [2] s. 161-180 |
| 6 | Süt ve süt ürünleri pazarlama, organizasyon | [2] s. 161-180 |
| 7 | Et ve Et hayvancılığı | [2] s. 161-180 |
| 8 | Et ve et ürünleri pazarlama, organizasyon | [2] s. 161-180 |
| 9 | Yapağı, Deri üretimi ve pazarlama, organizasyon | [2] s. 161-180 |
| 10 | Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği | [2] s. 161-180 |
| 11 | Kanatlı hayvan ürünleri pazarlama ve organizasyon | [2] s. 161-180 |
| 12 | Hayvancılıkta kayıt tutma ve işletme ekonomisi | [2] s. 161-180 |
| 13 | Hayvan ıslahı ve ıslah yöntemleri | [2] s. 161-180 |
| 14 | Hayvancılıkta organizasyon ve organizasyon kuruluşları | [2] s. 161-180 |