| 1 | Gerektiğinde kendisini veya çevresindekileri tanıtmak. | 
			
				| 2 | İş hayatında iletişim ve tanışmayı yapmak, rakamları kavramak. | 
			
				| 3 | İnsanlarda ve mekanlarda kullanılan iyelik( aidiyet) sıfatlarını kavramak. | 
			
				| 4 | Kişiselbilgi vermek. | 
			
				| 5 | Yiyecek ve içecekleri İngilizce söylemek ve yazmak | 
			
				| 6 | Ünite 1 ve 2yi tekrar gözden geçirmek | 
			
				| 7 | Temel fiiller ve geniş zamanı kavramak | 
			
				| 8 | Patronunun haftalık toplantı ve çalışmalarıyla ilgi düzenlemelerde bulunmak, telefon açmak ve konuşmak. | 
			
				| 9 | Genel olarak sıfatları anlamak, bunların karşılaştırma ve üstünlük hallerini yapmak. | 
			
				| 10 | Yönleri kavramak ve otellerin tarifinde sıfatları kullanmak. | 
			
				| 11 | Ünite 3 ve 4ü yeniden gözden geçirmek. | 
			
				| 12 | Vardır fiilini ( there is/ are) kavramak ve sayılamaza nesneleri anlamak | 
			
				| 13 | Şirketlerle ilgili konuşma yapmak | 
			
				| 14 | Rahatlama ve boş zaman etkinliğinde kullanılan kelime yapısını kavramak. | 
			
				| 15 | Konu başlıklarına göre yardımcı kitaptaki alıştırmalaruı yapmak ve kasetteki diyalogları anlamak. |