BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / BES4026 - FIRINCILIK VE TAHIL ÜRÜNLERİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1111            
2111            
3333            
4111            
5433            
6433            
7111            
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / BES4026 - FIRINCILIK VE TAHIL ÜRÜNLERİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Fırıncılık ve Tahıl ürünleri temel kavramları ve ham maddeleri öğrenmek.
2Fırıncılık ve Tahıl ürünleri üretim yöntemlerini, sürdürülebilirliğini ve sağlığa etkilerini kavramak.
3Fırıncılık ve Tahıl ürünleri yasal mevzuatı öğrenmek.