BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / BES3025 - ÖZEL GURUPLARDA MENÜ PLANLAMA
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
ÖÇ1Menü planlamanın yeterli ve dengeli beslenme için önemi konusunu kavrar, menü çeşitlerini ve özelliklerini bilir.
ÖÇ2Menü planlamayı etkileyen etmenleri bilir.
ÖÇ3Menü modeli geliştirme ve menü planlama aşamalarını bilir.
ÖÇ4Hedef gruba yönelik menü planlama konusunda bilgi sahibi olur.
ÖÇ5Çeşitli gruplara yönelik menü planlayabilir
ÖÇ6Kurumsal, endüstriyel ve ticari menüler planlayabilir
ÖÇ7Menü planlamaya yönelik güncel literatürü takip etmek ||Hide