BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / BES2023 - ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1111            
2111            
3111            
4111            
5333            
6333            
7111            
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / BES2023 - ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Özel gıdalar hakkında genel bilgi sahibi olunması ve özel gıdalar teknolojisinde sürdürülebilirlik
2Fonksiyonel çikolata ve şekerleme ürünleri hakkında bilgi edinilmesi,
3Şeker, şekerleme ürünleri, çikolata ve çikolata ürünleri ile ilgili karşılaşılan problemler hakkında bilgi edinilmesi,