BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / BES2021 - İŞÇİ BESLENMESİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
11334555        
21111222        
31111333        
42211222        
51111222        
62222555        
72344555        
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

BOR SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BESLENME VE DİYETETİK / BES2021 - İŞÇİ BESLENMESİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1İşçi beslenmesinin iş sağlığı ve güvenliğindeki rolünü tanımlar.
2Beslenmenin iş verimliliği ile ilişkisini analiz eder.
3İşçi beslenmesinde karşılaşılan olası sorunları tanımlar.
4İş yeri ve dışındaki beslenme ilkeleri ve uygulamalarının sağlık üzerine etkisini bilir.
5İşçi beslenmesinde sık karşılaşılan sorunlara çözüm önerileri oluşturur.
6Farklı iş koşulları ve mesleklere yönelik beslenme önerileri oluşturur.
7İşçilere yönelik menü planlar.