| 1 | İşletmeciliğin tarihi gelişimi ve temel işletmecilik kavramları | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya | 
			
				| 2 | İşletmenin amaçları, özellikleri, fonksiyonları | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya | 
			
				| 3 | İşletmenin ekonomi içerisindeki yeri ve sınıflandırılması | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya | 
			
				| 4 | İşletmenin çevresini oluşturan kişi ve kuruluşlar | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya | 
			
				| 5 | İşletmelerde büyüme olgusu, işletmelerarası anlaşma ve birlikler | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya | 
			
				| 6 | İşletmelerin kuruluşu, nedenleri, aşamaları | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya | 
			
				| 7 | İşletme kuruluş yeri seçimini etkileyen faktörler | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya | 
			
				| 8 | İşletmenin maliyetleri | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya | 
			
				| 9 | İşletmenin gelirleri | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya | 
			
				| 10 | Kapasite ve kapasite türleri | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya | 
			
				| 11 | İşletmenin performansı | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya | 
			
				| 12 | Güncel İşletme Konuları | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya | 
			
				| 13 | İşletme Fonksiyonları | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya | 
			
				| 14 | İşletme Fonksiyonları | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya |