NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / AŞÇILIK / ASC2009 - SOĞUK MUTFAK

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Yiyecek İçecek İşletmelerinde Soğuk MutfakUygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan
2Soğuk Mutfakta Hijyen ve SanitasyonUygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan
3Soğuk Soslar ve Çorba ÇeşitleriUygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan
4PeynirlerUygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan
5Galeta, Kraker, CipsUygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan
6KanepelerUygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan
7SandviçlerUygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan
8SalatalarUygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan
9Mezeler ve EzmelerUygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan
10Piyaz ve PilakilerUygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan
11ZeytinyağlılarUygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan
12Pate, Terrin ve Gallentine Uygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan
13Yöresel Sakatat MezeleriÖğreti Elemanı Ders Notları
14Açık BüfeÖğretim Elemanı Ders Notları