1 | Yiyecek İçecek İşletmelerinde Soğuk Mutfak | Uygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan |
2 | Soğuk Mutfakta Hijyen ve Sanitasyon | Uygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan |
3 | Soğuk Soslar ve Çorba Çeşitleri | Uygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan |
4 | Peynirler | Uygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan |
5 | Galeta, Kraker, Cips | Uygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan |
6 | Kanepeler | Uygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan |
7 | Sandviçler | Uygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan |
8 | Salatalar | Uygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan |
9 | Mezeler ve Ezmeler | Uygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan |
10 | Piyaz ve Pilakiler | Uygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan |
11 | Zeytinyağlılar | Uygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan |
12 | Pate, Terrin ve Gallentine | Uygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan |
13 | Yöresel Sakatat Mezeleri | Öğreti Elemanı Ders Notları |
14 | Açık Büfe | Öğretim Elemanı Ders Notları |