Meslek Yüksekokulumuz Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri bölümü öğrencilerine Aşçılık Programı hocası Öğr. Gör. Mevlüt ÖLMEZ “Tarhana ve Peynir” Workshop eğitimi düzenledi.

Etkinlik Ayrıntıları


  • Etkinlik Adı: Meslek Yüksekokulumuz Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri bölümü öğrencilerine Aşçılık Programı hocası Öğr. Gör. Mevlüt ÖLMEZ “Tarhana ve Peynir” Workshop eğitimi düzenledi.

  • Etkinlik Tarihi: 02.01.2024 - 19.02.2025

  • Etkinlik Türü: Etkinlikler


Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri bölümü öğrencilerine Aşçılık Programı hocası Öğr. Gör. Mevlüt ÖLMEZ “Tarhana ve Peynir” Workshop eğitimi düzenledi. 

Executive Chef Gökhan DEMİRBAŞÇI ve ekibi  “Tarhanadan Lezzetler” Workshop eğitimi verirken peynir üreticisi Recai ERBİŞİM ise “Yöresel Niğde Peynirleri” Workshop eğitimi verdi.