Yemek Otomasyon Sistemi Uygulaması

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
YEMEK OTOMASYON SİSTEMİ

Üniversitemiz öğrenci ve personeli için yemekhane  otomasyonu uygulaması https://ekampus.ohu.edu.tr üzerinden devam etmektedir. Öğrenci ve personelimiz Yemekhane Otomasyonu Sisteminde yemekhane ile ilgili tüm işlemlerini sanal pos üzerinden online olarak yapabilmektedirler. (Online bakiye yükleme, bakiye sorgulama)

Yemek Otomasyon Sisteminde mevcut kartlara (öğrenci ve personel kimlikleri) iki şekilde para yüklenebilmektedir.

1.   Kredi kartı ve/veya banka hesap kartı ile https://ekampus.ohu.edu.tr/    adresi üzerinden online olarak. Yardım Dosyası için Tıklayınız

·      Bu işlem için kredi kartı ve/veya banka hesap  kartlarının online harcama işlemine açık olması gereklidir

·        https://ekampus.ohu.edu.tr adresinde sanal pos üzerinden  yapılacak yüklemeler aynı gün kullanılabilecektir, ancak 11:00 dan sonra yapılan yüklemeler ve akşam öğününde 16.00 dan sonra yapılan yüklemeler için yemekhanelerde bulunan tanımlama cihazına kartın bir kez okutturulması gerekmektedir. Aksi takdirde yükleme ertesi gün işleme alınacaktır.

·        Sanal pos üzerinden kimlik kartlarına; en az  10 TL. en fazla 200 TL. para yüklemesi yapılabilmektedir.

2.   Merkez Kampüs öğrenci yemekhanesinde kurulan kiosk cihazı ile nakit olarak, Yardım Dosyası İçin TIKLAYINIZ

 

Yemek yiyebilmek için harcama işlemi turnikelerden geçiş yaparak sağlanacaktır. Turnike üstü harcama cihazlarına kartın okutulmasından sonra turnikeden geçişin 10 sn. içerisinde tamamlanması gerekmektedir.

https://ekampus.ohu.edu.tr adresi üzerinden yapılan online yüklemelerin karta aktarılması için kartın turnikeye okutulması yeterli olacaktır