Başkanlığımıza bağlı Eğitim Sicil Arşiv Birimince Hazırlanan Hizmet İçi Eğitim Programı Çerçevesinde Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Düzenlenmiştir

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı Eğitim Sicil Arşiv Birimince hazırlanan Hizmet İçi Eğitim Programı çerçevesinde personelin niteliğini ve yeterliliğini artırmak amacıyla ve 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'na dayalı olarak yayımlanan Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik gereğince verilmesi gereken Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi, Üniversitemiz Bor Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanı ve A Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Öğr. Gör. Hüseyin Haluk ŞENGEZER tarafından 26.4.2024/2-8.5.2024 tarihlerinde 8’er saatlik 3 ayrı oturumda ve online olarak verilmiştir.