Başkanlığımıza bağlı Eğitim Sicil Arşiv Birimince Hazırlanan Hizmet İçi Eğitim Programı Çerçevesinde Resmi Yazışma Kuralları Eğitimi Düzenlenmiştir

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı tarafından düzenlenen Resmi Yazışma Eğitici Eğitimi kapsamında 01 Nisan 2024 Pazartesi günü 13.00-14.00 saatleri arasında Üniversitemiz Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde Resmi Yazışma Kuralları Eğitimi gerçekleştirilmiş olup, eğitime birim amirleri (Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları, Dekan, Dekan Yardımcıları, Müdür, Müdür Yardımcıları, Rektörlüğe bağlı Bölüm Başkanları, Koordinatörler, Daire Başkanları, Fakülte Sekreterleri, Yüksekokul Sekreterleri ve Şube Müdürleri) katılmışlardır.