Başkanlığımıza bağlı Eğitim Sicil Arşiv Birimince Hazırlanan Hizmet İçi Eğitim Programı Çerçevesinde Bilgi Güvenliği Ve Siber Güvenlik Farkındalık Eğitimi

Üniversitemiz Bilgi İletişim Güvenlik Politikası ve 5. İnsan Kaynakları Bilgi Güvenliği Politikası kapsamında akademik ve idari personelimize “Bilgi Güvenliği ve Siber Güvenlik Farkındalık Eğitimi” gerçekleştirildi.

Çevrim içi (online) ortamda üç gün süren eğitimlerde bilgi ve iletişim teknolojilerinin taşıdığı bilgi ve siber güvenlik risklerinin neler olduğu anlatılarak bunlara yönelik alınabilecek önlemler anlatıldı. Eğitimler Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Şakir Dokuz ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Arzu Yılmaz tarafından verildi.