2022-2023 Eğitim-Öğretim Yaz Tatilinde Yapılan Stajların Gönderimi

Stajlarını tamamlayıp defterlerini gönderecek olan öğrencilerimizin aşağıdaki adımlara göre staj defterlerini komisyonumuza göndermeleri gerekmektedir.

Mezun durumunda bulunan öğrencilerimizin staj defteri gönderiminde dikkat etmesi gereken hususlar:

1) Mezun durumda olan öğrencilerimiz staj defterlerini aşağıdaki "staj defteri hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar" maddesinde yer alan uyarılara uygun şekilde hazırlamalıdırlar.

2) Staj yaptıkları kurum tarafından onaylanmış staj defterlerini, staj değerlendirme formlarını ve güncel Transkript (Not döküm belgesi) belgelerini .pdf formatında  NohuMakineStaj@gmail.com mail adresine mezun durumda olduklarını belirterek göndermeleri gerekmektedir.

Mezun durumunda bulunmayan öğrencilerimizin 10.11.2023 tarihine kadar staj defterleri gönderimlerini tamamlamaları gerekmektedir. Staj defteri gönderiminde dikkat etmesi gereken hususlar:

1) Stajını tamamlayan öğrencilerimiz staj defterlerini aşağıdaki "staj defteri hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar" maddesinde yer alan uyarılara uygun şekilde hazırlamalıdırlar.

2) Mezun durumda olmayan öğrencilerimizin staj dosyalarını yüklemeleri için öncelikle aşağıda bulunan dosyaları eksiksiz hazırlamaları gerekmektedir.

- Staj yaptıkları kuruma imzalatılmış ve pdf formatına çevrilmiş staj defteri.
   - Staj yaptıkları kurum tarafından onaylanmış staj değerlendirme formu taratılarak staj defterinin sonuna eklenmesi gerekmektedir.
   - Not durum (transkript) belgesi (e-devlet üzerinden de alınabilir.)
   - Staj defterini onaylayan Makine Mühendisinin diploma numarası ve varsa oda sicil numarası.
   - Hafta sonu staj yapılmış ise hafta sonu çalışma belgesi staj defterinin sonuna eklenmesi gerekmektedir.

3) Belgeleri hazır olan öğrencilerimizin aşağıdaki linke tıklayarak staj dosyalarını yüklemeleri gerekmektedir.

Staj defterinizi yüklemek için tıklayınız

Staj defteri hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar:

Öğrencilerimizin tamamladıkları stajlarının defterlerini hazırlarken linkte verilen uyarılara dikkat etmeleri gerekmektedir. Staj defteri hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar için tıklayınız