2023-2024 Güz Yarıyılı Staj Defteri Teslimi [Yeni]

Yaz dönemde staj yapan öğrencilerimiz defterlerini 05/04/2024 tarihine kadar ONLINE olarak teslim etmeleri gerekmektedir.

Staj defteri iki aşama şeklinde teslim edilecektir.

1. aşama staj defterinin WORD dosyasının TURNİTİN sistemine yüklenmesi. (Turnitin programına staj defterinin word dosyasının yükleme işleminin nasıl yapılacağına ilişkin videoyu izlemek için burayı tıklayınız.) (Mail uzantısı üniversitemize (@ohu.edu.tr) ait olmalıdır.

Not: Turnitin yazılımı için gerekli olan Sınıf Numarası ve Kayıt Anahtarı olarak videoda verilen bilgileri kullanabilirsiniz.

2. aşama staj defterinin imzalanmış ve değerlendirme formu eklenmiş şekilde tek bir PDF dosyasının sisteme yüklenmesi. Staj defterini yüklemek için burayı tıklayınız.

Staj defterinin yüklenmesi işlemlerinde herhangi bir sorun yaşanması halinde Arş. Gör. Yunus Emre KEBELİ ile iletişime geçebilirler.

*Staj defteri teslim sonuçları ilan edildikten sonra eksiklik olması halinde Arş. Gör. Yunus Emre KEBELİ ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.