Staj ile ilgili duyuru (26.05.2023)

2022-2023 döneminde staj yapacak öğrencilerimiz için yüz yüze uygulanan prosedürler aynı şekilde online süreçte de devam etmektedir. Süreç bölümümüz web sayfasında Formlar bölümünde yer alan “Staj Süreci Akış Şeması” içerisinde anlatılmaktadır. İlk aşamada “Staj Başvuru Dilekçesi”, “İş yeri Kurum Staj Başvuru Dilekçesi”, “İş yeri Kurum Staj Kabul Formu” ve Kimlik Fotokopisi de eklenerek ıslak imzalı bir şekilde elden veya Fakültemizin öğrenci işlerine Posta Yoluyla ulaştırılması gerekmektedir. Bu aşamada dikkat edilmesi gereken husus ilgili alanların iş yeri ve öğrenci tarafından eksiksiz bir şekilde doldurulmuş olması gerekliliğidir. Ayrıca staj gün sayıları belirlenirken resmi tatil ve hafta sonu tatillerinin sayılmaması ve yaz okulu yapacakların da staj tarihleriyle aynı güne gelmemesi gerektiği göz önünde bulundurulmalıdır. (Hafta sonu çalışan firmalar için ayrıca “Hafta sonu Çalışma İzni Formu” doldurulması gerekmektedir.)