Etkinlik Ayrıntıları

• Etkinlik Adı: Niğde Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mali Müşavir Hikmet Bekil’i konuk ettik.

• Etkinlik Tarihi: 09.05.2022 - 24.04.2026

• Etkinlik Türü: Konferans

Parafiskal gelirler maliyesi dersi kapsamında yapılan etkinlikle Niğde Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mali Müşavir Hikmet Bekil’i konuk ettik.

Dr. Öğr. Üyesi Özlem Tümer’in derse giriş konuşmasından sonra konuğumuz öğrencilerimize Mali Müşavirler odası hakkında bilgiler vermiş, mali müşavirlik mesleğini tanıtmış, öğrencilerimizin sorularına yer vermiştir.

Programın sonunda Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Hünkar Güler ve Dekanımız Prof. Dr. Haluk Bengü konuğumuza bir teşekkür hediyesi takdim etmişlerdir.