ÇEVRİM İÇİ VE YÜZ YÜZE TERCİH TANITIM ETKİNLİKLERİ


2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından Üniversitemizde çevrim içi (online) ve yüz yüze tercih ve tanıtım etkinlikleri düzenlendi. Etkinlikler kapsamında bölümümüzün öğretim elemanları, aday öğrencilerle buluşarak tercihler ve bölüm hakkında merak ettikleri soruları yanıtladı.

Çevrim içi (online) tercih ve tanıtım rehberliği 25-26 Temmuz 2024 tarihlerinde Google Meet platformu üzerinden gerçekleşti. Etkinlik, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Bilge KARATEPE’nin konuşmasının ardından Tekstil ve Moda Tasarımı Bölüm Başkanımız Sayın Doç. Dr. Esra VAROL’un bölüm tanıtım sunumu ile devam etti.

Bölümümüzün tanıtım standının yer aldığı yüz yüze tercih ve tanıtım etkinliği ise 30 Temmuz 2024 tarihinde Üniversitemiz Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Bölümümüzü tercih etmeyi düşünen aday öğrenciler, bu etkinlik sayesinde bölümü daha iyi tanıma ve daha önce dersler kapsamında öğrencilerimizin yaptıkları örnek uygulamaları yakından görme imkânı buldu.

2024 üniversite tercih dönemi sonuçlarına göre, bölümümüz %100 kontenjan doluluk oranına sahip oldu. Bölümümüzü tercih eden yeni öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.