2023 – 2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni


Güzel Sanatlar Fakültesi 2023 – 2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 09.07.2024 Tarihinde Başta Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ersin AYDIN, Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Bilge KARATEPE, Fakültemiz Öğretim Üyelerinin,  Öğrenciler ve Ailelerinin Katılımıyla Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde Gerçekleştirilmiştir.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan tören, akabinde Fakültemiz Resim Bölümü ve Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Mezuniyet Sunumlarının gösterimi ve açılış konuşmalarıyla devam etti. Fakültemizde İlk Üçe Giren Öğrenciler Sırasıyla,  Tekstil ve Moda Bölümünden Özge TOPALBEKİROĞLU  (Bölüm Birincisi), Resim Bölümünden Tülay Nur HELVACI ( Bölüm Birincisi) ve Fatma Nur GÖVEÇ’e Yüksek Onur Belgelerini Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ersin AYDIN, Fakülte Dekan Vekili Prof. Dr. Bilge KARATEPE ve Fen Bilimleri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Mustafa KARATEPE tarafından Takdim Edilmiştir.

Fakültemiz Öğretim Üyeleri ve Elemanlarının hediye ve belge takdimi ile devam eden tören, akabinde öğrencilerin mezuniyet andını okuması, keplerin fırlatılması, protokol mensupları ve mezunlarımızın günün anısına çektirdikleri hatıra fotoğrafı ile son buldu.