2023-2024 BAHAR YARIYILI TEZ KONUSU ÖNERİSİ TESLİM VE SAVUNMA SINAV TARİHLERİ

Öğrencilerimizin seminer sunumu, savunma sınavı, tez konu önerisi vb. işlemlerinde* göz önünde bulundurmaları gereken tarihler "öğrenci menüsünde yer alan Fen Bilimleri Enstitüsü İç Akademik Takvimi" n de yer almakta olup, gerekli süreleri genel çerçevede bu tarihler göz önünde bulundurarak ayarlamaları gerekmektedir. 

 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimi  

Not: İçinde bulunduğumuz dönem öğrencileri için bir sonraki dönem ifadesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı için belirtilen tarihlerdir.

*tez konusu öneri formu" sunulacak yüksek lisans öğrencileri ile tez öneri aşamasında olup, tez öneri savunma sınavı yapılacak doktora öğrencilerinin "tez konusu önerisi" 2024-2025 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı kayıt yenileme haftası başlangıcı ( 23 Eylül 2024) öncesi en geç 20 Eylül 2024 tarihinde Enstitü yönetim kurulunca karara bağlanmış olması (Doktora yeterlik sınavını başarı ile tamamlayan ve tez önerisine kayıt yaptıran doktora öğrencisi, en geç altı ay içinde yapacağı araştırmanın amacını, yöntemini ve çalışma planını kapsayan tez önerisini Tez İzleme Komitesi önünde sözlü olarak savunur.) ve "tez savunma sınavına" girecek öğrencilerin tez savunma sınavlarının en geç 20 Eylül 2024 tarihine kadar yapılarak aynı gün içerisinde tez savunma evraklarının enstitümüze gönderilmesi gerekmektedir.

NOT: TEZ KONUSU ÖNERİ FORMU BU DÖNEM İÇERİSİNDE EN GEÇ BELİRTİLEN TARİHDE(20.09.2024) YÖNETİM KURULUNDA KARARA BAĞLANMIŞ OLMASI DİĞER DÖNEMDE TEZ ÇALIŞMASI KAYDI YAPILMASI İÇİNDİR. (Bahar yarıyılında tez çalışmasına kayıt yaptıracak Doktora yeterlik sınavını başarı ile tamamlayan ve tez önerisine kayıt yaptıran doktora programı öğrencileri  yukarıda belirtilen tarihleri göz önünde bulundurarak , en geç altı ay içinde tez öneri savunma sınavına girmiş olması gerekmekte olup, belirtilen sürenin bitim tarihi de dikkate alınmalıdır. )