Anasayfa
English
İletişim
Hızlı Erişim
Akademik Takvim
Anketler
Bilgi Edinme
Bilgi Paketi
Diş Hekimliği Fakültesi Randevu
Etkinlik Talep Formu
NOHU Login
NUBulut
Öğrenci e-posta
Personel e-posta
Telefon Rehberi
Uzaktan Eğitim Sistemi
Yemek Menü
Yemekhane Sanal Pos
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi
Bor Meslek Yüksekokulu
Bölüm
Genel Bilgi
Bölüm Kurulu
Sayılarla Bölümümüz
Komisyonlar
Akademik Kadro
Araştırma
Projeler
Yayınlar
Laboratuvarlar
Öğrenci
Ders Programı
Formlar
Dersler
Ders Planları
Kısa ders İçerikleri
Yeterlilikler
Beceri ve Yetkinlikler
Eğitim Amaçları
Program Çıktıları
Hedefleri
Not Değerlendirme
GZFT Analizi
Program Çıktı Matrisleri
Kalite
Öz Değerlendirme Raporu
Akran Değerlendirme Raporu
Eylem Planı İzleme Raporu
Öğrenci İş Yükü Raporu
Eylem Planı Takvimi
Bölüm Kalite Komisyonu
Bölüm Danışma Kurulu
Komisyon ve Kurul Kararları
Öğrenci Kalite Temsilcileri
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Etkinlikler
9
Ekim
Tanışma Etkinliği
Etkinlikler
2025
6
Ekim
Aktif Danışmanlık Toplantısı
Bilgilendirme Toplantısı
2025
25
Haziran
Bölüm Toplantısı
Bilgilendirme Toplantısı
2025
25
Nisan
Teknik Gezi
Etkinlikler
2025
13
Mart
Ayhan Şahenk Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi Ziyareti
Etkinlikler
2025
5
Mart
Staj Bilgilendirme Toplantısı
Bilgilendirme Toplantısı
2025
27
Şubat
Aktif Danışmanlık Toplantısı
Bilgilendirme Toplantısı
2025
17
Aralık
CV hazırlama ve Mülakat görüşmeleri Sertifika Programı
Etkinlikler
2024
8
Aralık
Drops Meyve Suyu Teknik Gezi
Etkinlikler
2024
8
Aralık
Bor Gazozu Teknik Gezi
Etkinlikler
2024
1
2